Over Isis

Ik ben Isis Catharina.

Al een aantal jaar organiseer ik vrouwencirkels. Sinds een aantal jaar geef ik ook meidencirkels en verschillende workshops. De workshops hebben allemaal te maken met het leven met de maan, het Keltisch jaarwiel, verschillende rituelen en de cyclus van de vrouw.

Ik geloof dat wanneer je zelf meer grip krijgt op je eigen cyclus, dit positief doorwerkt op je eigen leven doordat je betere keuzes voor jezelf kunt maken.

Ik vertel je er graag meer over tijdens een workshop of persoonlijk consult. Ik kan je hierbij ondersteunen om je cyclus in kaart te brengen, waardoor je minder klachten kunt krijgen en je eventuele bestaande klachten, tijdens je menstruatie of de periode voor je menstruatie, minder kunnen worden.

Ik geniet ervan om vrouwen met elkaar te verbinden en samen te zijn.

Daarnaast wilde ik al jaren een kleine esoterische winkel starten, maar het was steeds niet het moment. Tot ik afgelopen jaar mijn eigen ruimte kreeg en dit kon gaan doen!

Mijn winkeltje is klein, maar ze groeit. Ze is o.a. gevuld met (magische) kruiden, wierook, godinnen, spreuken, prachtige afbeeldingen, de mooiste tweedehands kleding en de fijnste producten gemaakt door vrouwen voor vrouwen.

Een keer per maand is mijn winkeltje geopend. Zie ik je dan? Of misschien bij een van mijn workshops of bijeenkomsten?

Een plek door vrouwen, voor vrouwen.
Een plek waar je gewoon jezelf kunt en mag zijn, waar je niets moet of hoeft.
Waar je kunt genieten van verse thee, een boek om te lezen of je verhaal mag vertellen.
Bij Isis.

Welkom zoals je bent

“Ik lees het steeds meer.
Je vrouw zijn omarmen.
Dat kan schijnbaar alleen naakt of in een bepaalde outfit. Ik hoor om me heen dat het i.p.v. zelfvertrouwen, juist voor veel onzekerheid zorgt. Dat het blijkbaar alleen op die manier kan. Ik schrok daar van. Want dat lijkt me niet de bedoeling.

Ik zal er wel te nuchter voor zijn, maar ik snap niet zo goed waarom dat allemaal bloot of in lingerie moet.

Ik kan mijn vrouw zijn zelf prima omarmen met een joggingbroek, met mijn klompen en wollen sokken, met die hakschoenen die ik één keer per jaar onder ‘t stof wegtrek. Met mijn jurkje of met mijn Birkenstocks.

Ik hoef geen ritueel te doen in mijn blote billen om mijn vrouw zijn te omarmen. Of in lingerie op instagram te gaan om mij sensuele kant te omarmen. Alsof je als vrouw zijnde, ondanks alles wat er momenteel gaande is, je jezelf als een soort van sexy object neer moet zetten en je dan pas je vrouw zijn écht kunt omarmen.

Persoonlijk hoef ik ook echt niet zo nodig in mijn blote toko op instagram. Ook niet als ik mijn borsten bedek, of mijn schaamstreek. Ik ben niet preuts, verre van.

Ik hou van vrouwen.
Van hun zachte ronde vormen, van het vuur, van vrouwen die bloot of gekleed zijn, van alle maten en vormen en kleuren.
Het is fijn als het jou kan helpen om wel naakt te gaan, doe het dan vooral. Er is niets mis met bloot. Maar het kan ook anders als je dat zou willen.

Je bent welkom.”